Catering i Göteborg gjorde min studentskiva till en fest

Posted by in Mat & Dryck

I våras tog jag studenten. Det var en väldigt rolig tid, både inför själva studentdagen och så förstås den högtidliga stunden när man faktiskt fick springa ut med studentmössan högt lyft i skyn. Det jag vill skriva om här är det som skedde innan den viktiga dagen, nämligen planeringen.

Eftersom man bara kan ta studenten en gång i sitt liv, vill man ju att allt ska bli precis så som man drömt om. Vår klass skulle ha en gemensam studentskiva och jag blev den som skulle ansvara för att ordna mat på något sätt. Beslutet att beställa catering i Göteborg tog bara ett par sekunder att komma fram till. Sedan var nästa steg att kolla upp vilka firmor som hade catering i Göteborg att erbjuda. Det fanns massor!

I en stor stad som Göteborg vill förstås mängder med avgångsklasser ha catering till studentskivan så det gällde att vara ute i god tid. Eftersom klassen bestod av många olika personer med olika matpreferenser var det viktigt att cateringfirman var öppen för att ordna varianter både med vegetarisk mat, mat för allergiker osv. Vi bestämde oss för en härlig buffé med lite italiensk prägel med massor av olika goda matvaror. Kvällen blev helt perfekt då vi hade anlitat cateringpersonal, inte bara beställt mat, så vi behövde inte göra något alls förutom att dyka upp finklädda, med studentmössan på, ett glatt humör och bara parta loss!

Positivt med att kunna anlita catering i Göteborg för oss som bor där är förstår närheten. Det är viktigt att man kan få beställa det man vill ha och kan ha en god kommunikation med cateringföretaget. Vi fick massor med tid över då inget behövde göras. Cateringpersonalen dukade, serverade och städade. Det var heller inte alls så dyrt som man hade trott innan. Vi jämförde innan med om vi skulle handlat och lagat mat själva men det här var så värt det, framför allt för all tid man sparar! Satsa på catering i Göteborg när du tar studenten, ni blir inte besvikna!