Äntligen en ärlig byggfirma

Posted by in Okategoriserade

Det har varit en svår och tråkig period. Den byggfirma jag anlitat att renovera vårt vackra lantkök har totalt ställt till det för oss. Ett kök är man ju otroligt beroende av, trots allt spenderar man en massa tid här genom att både laga mat och umgås. Vår familj har dock haft otur med oärliga byggfirmor. Det var samma visa när vi renoverade badrummet och valde en byggfirma som skulle göra detta åt oss till ett mycket lockande pris. Tyvärr slutade det hela med vattenskador och en faktura som blev mycket större än vad vi hade räknat med från början.

Köket då? Ja, var ska man börja. Till att börja med hade byggfirman tagit helt fel mått, vilket innebär att de bänkar och luckor som beställdes inte passade ihop med varandra. Man tar sig verkligen för pannan. Hur kan det bli så fel? Man tror ju att en byggfirma som borde ha stor erfarenhet av den här typen av arbete inte kan göra så mycket fel – men det gick tydligen. Med andra ord är det lätt att tappa förtroende för byggfirmor överhuvudtaget och jag drog mig verkligen för att blanda in ett annat byggbolag i detta av rädsla för ännu fler fel. Men, så fel jag hade.

bra byggfirma

Äntligen hittade jag rätt byggfirma som inte bara lyckades återställa den röra som de tidigare byggfirmorna ställt till, utan dessutom överträffat de förväntningar vi hade från början! Den här byggfirman kom med helt andra idéer, som dessutom visade sig var mer kostnadseffektiva än våra tänkta lösningar. Hela tiden hölls en bra dialog och inget gjordes utan att vi godkände arbetet. Fantastiskt. Så från att gå från en känsla av frustration, irritation, ilska och uppgivenhet till att bli helt nöjd – ja, detta trodde jag faktiskt inte skulle hända. Det var något vi inte hade vågat hoppats på!